A program tartalma

Leadership szemináriumok Leadership szemináriumok Leadership Klub Leadership Klub Közösségépítés Közösségépítés Vezetői készségek fejlesztése Vezetői készségek fejlesztése Karrierprogram Karrierprogram Kapcsolatteremtés Kapcsolatteremtés Tanulmányutak Tanulmányutak Szervezetek megértése Szervezetek megértése Vezetés és flow Vezetés és flow DEVELENT DEVELENT Tanulási képesség és kreativitás fejlesztése Tanulási képesség és kreativitás fejlesztése Problémamegoldás Problémamegoldás
  1. VÁLTOZZ – egy vezető fejlődése önmaga fejlesztésével kezdődik. A program egy éves időtartama biztosítja a résztvevőknek a személyes kompetenciák neurotechnológia-alapú felmérését, és kiértékelést követően az erősségek személyre szabott képzését, fejlesztését. Egyedülálló önfejlesztő programunk révén a hallgatók megtanulják az optimális flow tudatállapotot felhasználni arra, hogy tartósan csúcsteljesítményt nyújtsanak.
  2. VÁLTOZTASS – egy szervezeten belüli problémamegoldás és innováció manapság sokkal fontosabb, amikor úgy tűnik, az irányítás kicsúszik az emberek kezéből. Ennek érdekében a diákok a valós életben ismerik meg és sajátítják el a problémamegoldás képességét szervezeti partnereink és mentoraink segítségével, hogy a program elvégzését követően a változás élére tudjanak állni a különböző típusú szervezeteknél.
  3. VEZESS - a program nem csak tanulásról és a kemény munkáról szól, hanem rengeteg szórakozást is biztosít! Közösségépítési lehetőségeink során, mentorok és oktatók segítenek a hallgatóknak saját vezetői stílusuk kialakításában, és közös élmények tömkelege gondoskodik arról, hogy szoros kapcsolatok alakuljanak ki, amelyek egy életre szóló köteléket biztosítanak a résztvevőknek. Ez a hálózat segít, hogy képessé váljanak legmerészebb álmaik megvalósítására.
Felvételi jelentkezés