Karriertervezés

human-3131802_1920.jpg

Karrierközpontunk egyik fő célja, hogy a tehetséggondozáson túl olyan készségekkel is felvértezzük az MCC diákjait, melynek segítségével könnyebben megfelelnek a munkaerőpiac igényeinek, illetve hatékonyan tudnak reagálni annak kihívásaira.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szorosan együttműködjünk a munkaerőpiac meghatározó szereplőivel (cégekkel, szervezetekkel, intézményekkel), és naprakész információkkal szolgálhassunk a hallgatók számára az aktuális piaci trendekről, munkáltatói elvárásokról, szakmai követelményekről.

Küldetésünk, hogy a hallgatók számára olyan szolgáltatásokat kínáljunk, melyek aktívan segítik egyéni karrier céljaikat, szakmai és munkaerőpiaci tapasztalatszerzésüket, elhelyezkedésüket. Mindezt tanácsadással, mentoring szolgáltatással is segítjük.

Vállalati és intézményi együttműködéseink révén exkluzív gyakornoki- és álláslehetőségeket kínálunk diákjaink számára, hogy megszerzett tudásukat a munkaerőpiacon is kamatoztathassák, egyedi készségeik, képességeik, érdeklődési körük szerint. 

Partnereinkkel együttműködve hallgatóink olyan projektek gyakorlati megvalósításában is részt vehetnek, amelyek valós társadalmi vagy üzleti problémák megoldására fókuszálva segítik elő egyéni fejlődésüket.

Fontos feladatunknak tekintjük az MCC Alumni tagok karrierútjának nyomon követését, bevonását mindennapi tevékenységünkbe, az ő munkaerőpiaci tapasztalataik integrálását hallgatóink képzésébe.