2022 márciusában csatlakoztam a Középiskolás Program csapatához mint országos programkoordinátor. Nemzetközi tanulmányok mesterszakon végeztem a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen. Szakmai és közösségépítő programokat már gimnazista korom óta szervezek, a fiatal tehetségek nevelése végigkíséri az életemet. A Nemzetközi és Európai Szakkollégium alapító tagjaként és korábbi elnökeként volt lehetőségem megismerni a diplomácia világát és számos nemzetközi esemény megszervezésében tevékenykedtem. Az egyetemen széleskörű kutatási tevékenységet is végeztem a következő területeken: a mesterséges intelligencia nemzetközi jogi szabályozása, az Európai Unió és a V4-es együttműködés külpolitikai és gazdasági jelentőségének vizsgálata.

Az emberek mellett az állatokkal is szívesen foglalkozom, és nagyon szívesen kombinálom ezt a két területet mint kutyatréner és lovasedző. Szabadidőmben floorballozom és lovagolok, emellett szívesen merülök el a borkultúra világában.

A Középiskolás Programban azokat a dolgokat tudom ötvözni, amelyek a legjobban szeretek, így számos tábor és szakmai program megszervezésében és lebonyolításában veszek részt akár hazai, akár nemzetközi szinten, emellett a különböző kulturális fesztiválokon is találkozhattok velem.