Vezetőfejlesztő Innovációs Kutató Intézet

Leadership szemináriumok Leadership szemináriumok Leadership Klub Leadership Klub Közösségépítés Közösségépítés Vezetői készségek fejlesztése Vezetői készségek fejlesztése Karrierprogram Karrierprogram Kapcsolatteremtés Kapcsolatteremtés Tanulmányutak Tanulmányutak Szervezetek megértése Szervezetek megértése Vezetés és flow Vezetés és flow DEVELENT DEVELENT Tanulási képesség és kreativitás fejlesztése Tanulási képesség és kreativitás fejlesztése Problémamegoldás Problémamegoldás

2021. szeptemberétől a Vezetőfejlesztő Innovációs Kutató Intézet vezetőképző programjai újabb átalakuláson mennek keresztül!

Az MCC Vezetőképző Akadémia egy egyéves intenzív vezetőképző program, melyben a résztvevőknek lehetősége lesz vezetési képességeiket egy a régióban egyedülálló program keretén belül fejleszteni.

Mi kell ahhoz, hogy a mai felgyorsult és kiszámíthatatlan világban képesek legyünk radikálisan újragondolni a vezetői szokásainkat és folyamatainkat? Hogyan oldhatunk meg egyre égetőbb regionális vagy világméretű problémákat? Milyen módszerekkel érhetünk el paradigmaváltáshoz vezető áttöréseket és változást a szervezeteknél, ahol dolgozunk? Ezeket a vezetői készségeket fejlesztjük a Vezetőképző Akadémián, ahol a fókusz a készségek gyakorlati alkalmazásán van.

Az MCC Vezetőképző Akadémia programja 4 negyedévre oszlik, ahol egymásra épülő vezetői készségek fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt.

Emellett megtartjuk a kétéves MCC vezetőképző programot, amely az MCC Vezetőképző Akadémia programelemeinek néhány komponensét nyitja meg a diákok számára.

Kinek ajánljuk ezeket a programokat?

Ha mindig is érdekelt hogyan válhatunk képessé arra, hogy vezetőként kiemelkedő csúcsteljesítményt nyújtva rohamtempóban haladjunk előre az általunk választott karrier-úton és sokkal több értéket teremtsünk, mint mások? – Nálunk van a helyed!

Te vagy a középpontban!

Az MCC Vezetőképző Akadémia a régióban egyedülálló képzési módszertant biztosítanak a hallgatók számára – olyasmit, ami messze túlmutat a hagyományos menedzsment képzésen és a jövő vezetői számára lehetőséget biztosít, hogy kiemelkedően teljesítsenek napjaink dinamikusan változó kiszámíthatatlan környezeti viszonyai között is. Az MCC Vezetőképző Akadémia a Te fejlődésedbe fektet be!

Ha szeretnéd tudni, hogy miben különbözik az MCC Vezetőképző Akadémia egy hagyományos MBA képzéstől, akkor olvass tovább a program egyediségéről, töltsd le a részletes brosúránkat vagy kérdéseiddel fordulj a Vezetőfejlesztő Innovációs Kutató Intézet csapatához.