Alumni

Összetartó szakmai és emberi közösség a Collegium után is.

 

Az MCC Karrier– és Szakmai Fejlesztési Központjának víziója az MCC Alumni tagjainak támogatása, szakmai és közösségépítő Alumni programok tervezése, fejlesztése és szervezése. Olyanoké, melyek az MCC szellemiségéhez illenek, és erősségét, élenjáróságát hirdetik. Az MCC diplomásai aktív kapcsolatot ápolnak egymással és az intézményükkel.  A Mathias Corvinus Collegium Alumnija egy egyedülálló és összetartó értékközösség, ami jelenleg több mint 500 tagot számlál és amely a következő években nagyságrendekkel növekszik majd. A Karrier– és Szakmai Fejlesztési Központ egyik célja, hogy a különböző szakterületeken tevékenykedő és eltérő élethelyzetben lévő Alumni tagokat a későbbiekben is támogassa szakmai fejlődésük érdekében.

Fontosnak tartjuk, hogy az Alumni tagok MCC-s tanulmányaik befejeztével is gyarapodhassanak tudásukban. Biztosítjuk számukra az intézményünkbe történő visszatérés lehetőségét mentorként, oktatóként, hogy megoszthassák sikereiket a jelenlegi diákjainkkal.

Az MCC támogatásával egyedülálló ösztöndíj lehetőségekhez juthatnak a világ legjobb egyetemein, speciális tréningeken vehetnek részt.

Számunkra fontos, hogy az Alumni tagjai és diákjaink aktív kapcsolatot ápoljanak egymással, ennek érdekében számos hagyomány alakult ki az évtizedek során, melyekre nagy hangsúlyt fektetünk.