Alumni

Összetartó szakmai és emberi közösség a Collegium után is.

A Mathias Corvinus Collegium Alumni-ja egy egyedülálló és összetartó értékközösség, ami jelenleg több mint 300 tagot számlál és amely várhatóan a következő években nagyságrendekkel növekszik majd. A Karrierközpont egyik fő célja, hogy a különböző szakterületeken tevékenykedő és eltérő élethelyzetben lévő Alumni tagokat a későbbiekben is támogassa szakmai fejlődésük érdekében. 

Célunk, hogy a hallgatók tanulmányuk befejeztével is fejlődhessenek, visszatérve intézményünkbe megoszthassák sikereiket a jelenlegi diákjainkkal. Ezért elindítottuk az MCC Alumni+ programot, mely 2021-től változatos szakmai- és közösségi program lehetőségeket kínál a végzett hallgatók számára akár munkavállalóként, akár vállalkozóként tevékenykednek.

Az MCC támogatásával egyedülálló ösztöndíj lehetőségekhez juthatnak a világ legjobb egyetemein, speciális tréningeken vehetnek részt a csúcsteljesítmény elérése érdekében, valamint biztosítjuk számukra az intézménybe történő visszatérés lehetőségét is mentorként, oktatóként. 

Fontosnak tartjuk, hogy az Alumni tagjai és hallgatóink aktív kapcsolatot ápoljanak egymással, ennek érdekében számos hagyomány alakult ki az évtizedek során, melyek ápolására nagy hangsúlyt fektetünk.