MCC Plusz

cover-mcc-plusz-2022-12-09.jpg

A program célja

Az MCC Plusz Program célja, hogy a Mathias Corvinus Collegium minél szélesebb körben tudja biztosítani az intézmény által nyújtott egyedülálló tehetséggondozó programjait. Az MCC a képzéseit azon tehetséges diákok számára is elérhetővé kívánja tenni, akik egyetemi és egyéb elfoglaltságaik miatt nem tudnak élni a bentlakásos kollégium lehetőségével, de a felvételin kimagaslóan teljesítettek. Az MCC Plusz Program hallgatóinak lehetőségük van az MCC összes rendezvényén, valamint az intézmény teljes oktatógárdájának képzésein részt venni. Így a hallgatók olyan külföldi szakemberekkel is találkozhattak, mint Jeffrey Sachs, Vincent Harinam, Kevin Roberts, Adrian Vermeule. Mindemellett a program hallgatói meghívott vendégek exkluzív előadásain keresztül mélyülhetnek el bizonyos témákban.

Mit ígér az MCC Plusz Program?

A most indult program első és másodéves egyetemi hallgatói jogviszonnyal rendelkezőknek 3, illetve 2 éves tagságot ajánl fel, egymásra épülő programelemekkel, bővülő kínálattal. Mindezt teljesítményhez köti, a személyes eredmény függvényében pedig újabb és újabb előnyöket biztosít. Az egyetemi tanulmányok 3. évének végén a kiemelkedően teljesítő diákoknak lehetősége adódik a posztgraduális programokba felvételizni. Többéves, kimagasló teljesítmény az MCC diplomáig juttathatja el a hallgatót. A diákok pályázhatnak külföldi tanulmányutakra, illetve az MCC nemzetközi hálózatépítésének köszönhetően tanulhatnak Bécsben, Berlinben és Oxfordban is.

MCC PLUSZ APPLIKÁCIÓ 

Az MCC Plusz applikáció létrehozásával a világ bármely tájáról értesülhetnek az érdeklődők aktuális hírekről, közelgő eseményekről, videók és hanganyagok formájában betekintést nyerhetnek az intézmény széleskörű szakmai munkásságába, közvetett módon bekapcsolódhatnak az MCC életébe.