Támogatás

A Mathias Corvinus Collegium munkáját anyagi- és terméktámogatás mellett immateriális javakkal is segítheti.

A Mathias Corvinus Alapítvány köszön minden támogatást! Az Önöktől kapott összeget tehetséges diákok támogatására, rendezvényekre, táborok költségeinek fedezésére fordítottuk. Szíves felajánlásaikat a jövőben is örömmel várjuk. Intézményünket magánszemélyek, valamint vállalatok, szervezetek egyaránt támogathatják.

Adó 1%-a
Adószámunk: 18157918-2-41
Bankszámlaszámunk: 11600006-00000000-78221011

Rendelkező nyilatkozat a befizetett adó egy százalékáról letölthető itt.
A NAV tájékoztatóját az egy százalékról való rendelkezésről ITT olvashatja el.

Támogatását ezúton is köszönjük!
 

Vállalatoknak

A Mathias Corvinus Collegium munkáját többféle módon is segítheti. Gyors reakciók, új ötletek, innováció – ezek azok a tényezők, amelyek szükségesek ahhoz, hogy egy cég szembe tudjon nézni a piaci kihívásokkal. Ehhez olyan munkatársakra van szükség, akik rugalmasak, kreatívak, ötletgazdagok, széles látókörűek és nyitottak a hazai és nemzetközi megoldásokra, trendekre. Képzésünkből adódóan diákjaink alkotják azt a feltörekvő, sikeres, képzett, új nemzedéket, amelyik széles látókörrel, biztos technikai háttérrel és kiváló nemzetközi példákkal gazdagodva szerzi tudását. Hallgatóink így magabiztosan megállják helyüket a munkaerőpiac bármely szegmensében.

Együttműködési lehetőségek:

 • Hírlevél: Hírlevelünkön keresztül lehetőséget biztosítunk arra, hogy diákjaink megismerjék a partnereink kínálta karrierlehetőségeket, versenyeket, rendezvényeket.
 • Business projekt: a business projektek lényege, hogy az MCC végzős, a Vezetőképző Akadémián résztvevő hallgatóiból álló 4-5 fős csapat egy cég számára, az adott igényeknek megfelelően, releváns piaci, stratégiai kérdéseket vizsgál meg. A projekt során a diákok konzultálnak a cég által megjelölt érintett szakértőkkel és szükség esetén további külső felekkel. A feltárt információk alapján a hallgatók javaslatokat, innovatív ötleteket dolgoznak ki, melyek cége hatékonyságának növelését és fejlődését célozzák meg. 
 • Szakértői megjelenés: partnerintézményeink szakértői számára lehetőség van arra, hogy a rendezvényeink szakmai résztvevői legyenek, előadást, illetve workshopot tartsanak. Ezzel egyrészt megszólíthatják azokat a tehetségeket, akik az intézmény potenciális új kollégái lehetnek, másrészt alkalmuk adódik bemutatni és ismertebbé tenni a vállalatot az érdeklődők számára.
 • Projektek támogatása: lehetőséget biztosítunk továbbá megjelenésre a hallgatóink által szervezett olyan nemzetközi rendezvényeken, mint amilyen a 15 ország diákjait Budapestre csábító Summer Academy, vagy a térségünk közös problémáit megvitató kétnapos, Neigbourhood Dialogues elnevezésű konferencia. Támogató partnereink többek között nyomdai anyagainkon, valamint rendezvényeinken előadóként és szponzorként prezentálhatja magát, ezzel is erősítve a vállalat arculatát, ismertségét. 

Miért érdemes minket támogatni?

 • Megjelenést biztosítunk online és nyomtatott felületeinken, valamint sajtónyilvános eseményeinken
 • A támogatói logókat feltüntetjük konferenciánk, rendezvényeink plakátján, weboldalunkon
 • Hozzájárulunk a jó céges hírnév terjesztéséhez és növeléséhez
 • Partnereink megismerhetik Magyarország legtehetségesebb diákjait, akik később munkavállalóik is lehetnek
 • Az oktatás támogatásával a jövő generációjának felkarolásában vehetnek részt
 • Projektjeink támogatásával a vállalat arculatát/employer brandinget erősíthetik
 • Főbb eseményeinken, táborainkon főszponzori megjelenésére van lehetőség

Adókedvezmény biztosítása
Ha Ön is lát együttműködési lehetőséget cége és intézményünk között, lépjen velünk kapcsolatba!