A Mathias Corvinus Collegium új podcast sorozatával havonta jelentkezünk, amellyel munkavállaóinknak, valamint hallgatóinknak szeretnénk megosztani a közösség életével kapcsolatos aktuális és érdekes tartalmakat. Továbbra is várjuk a hozzászólásokat és kérdéseket is a műsorban elhangzottakkal kapcsolatban, amelyekre következő adásunkban igyekszünk is válaszolni.

A Miénk a tér sorozatunk harmadik részének rövid tartalma:

Milyen szabadidős programokat kínál a hallgatóknak télen az MCC? – beszélgetés Lánczi Péter általános főigazgató-helyettessel.

Hogyan lehet sikeresen felkészülni a vizsgákra? - interjú Setényi Jánossal, a Tanuláskutató Intézet vezetőjével.  

Hogyan élik meg a hallgatók az adventi időszakot? - a stúdióban Szántó Enikő mentálhigiénés koordinátor és Zábó András, az MCC hallgatója.

 

----------------------------------

A Mathias Corvinus Collegiumnak ma már mintegy 600 munkavállalója és 6000 hallgatója van. A dinamikus fejlődés az MCC működésének szinte minden területét érinti a létszámbővüléstől kezdve a képzések fejlesztésén át a földrajzi terjeszkedésig. A közösség tagjait rengeteg új információ éri nap mint nap az MCC életével kapcsolatban, amelyekben nem mindig könnyű a tájékozódás. Ezt a folyamatot szeretnénk megkönnyíteni a belső kommunikáció új platformjával, a Miénk itt a tér című podcast műsorunkkal, amely havonta jelentkező adásaiban a közösség életével kapcsolatos aktuális és érdekes tartalmakat osztja meg hallgatóival. Emellett a podcast-el szeretnénk egy új kommunikációs csatornát is működtetni az MCC vezetői, valamint munkavállalói és hallgatói között, így várjuk a hozzászólásokat és kérdéseket is a műsorban elhangzottakkal kapcsolatban, amelyekre következő adásunkban igyekszünk is válaszolni.

Szerkesztő-műsorvezető: Szöőr Ádám

Hangmérnök: Siklósi Bence

----------------------------------

Kövessétek az MCC Podcast adásait a Corvinák oldalán vagy iratkozzatok fel az RSS csatornára ITT!