Az első beszélgetés ma este 20:00 órakor debütál  "What do we mean by Patriotism?" / "Mit értünk hazafiasság alatt?" címmel, amelyben felszólal Dennis Prager amerikai konzervatív médiaguru, a PragerU alapítója, Antonio Martino Olaszország korábbi védelmi minisztere és Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter is.

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) hagyományteremtő jelleggel szervezi meg az MCC Budapest Summit elnevezésű nemzetközi konferenciáit. Az évente megrendezett, különböző témák köré épülő szellemi csúcstalálkozókon a világ legismertebb gondolkodóit, véleményvezéreit, döntéshozóit ültetjük egy asztalhoz. Tavaly márciusban a migráció kérdésköre került terítékre, idén a járványhelyzet azonban már nem tette lehetővé hasonló, nagyszabású esemény megrendezését. A megváltozott körülményekhez alkalmazkodva - konferencia helyett - 2020. novemberben az MCC és a Danube Institute öt héten át tartó, online nemzetközi előadássorozatot indított a hazafiasságról.

Bővebb információért és az adások megtekintéséhez keresse fel oldalunkat vagy a Mathias Corvinus Collegium Facebook oldalát:

https://patriotictalks.mcc.hu

https://facebook.com/MCC.Budapest