A globalizált világban nagy hatással vannak életünkre a nemzetközi események, de sajnos a rohanó hétköznapokban nincs időnk mindennek alaposan utánaolvasni. A DiploMacival célunk, hogy egyszerűen érthető kapcsolatrendszert rajzoljunk föl a nemzetközi színtérről, mely megszeretteti olvasóinkkal a komoly témájú cikkeket és kritikai gondolkodásra ösztönzi őket.

Dankó Nelli
DiploMaci főszerkesztő

A DiploMaci számunkra fejlődési lehetőség, mert mindenekelőtt naprakészségre késztet, és általa új területeken próbálhatjuk ki magunkat; tudás, mert az itt megszerzett tapasztalatok nem vesznek csak úgy el; egy csapat, mely segít és melyet közös cél vezérel. Ami pedig talán a legfontosabb: a DiploMaci nekünk is érték, mivel megtestesíti és magába foglalja mind az előbb leírtakat.

Markó Alíz Izabella
DiploMaci projekttag

Nem csak azért választottam a DiploMacit, mert jobb betekintést kaptam a nemzetközi eseményekbe, hanem mert általuk szakmailag is fejlődhetek.

Rontó Martin
DiploMaci projekttag

A DiploMaci projekt lehetőséget ad arra, hogy a figyelmünket felkeltő témákban elmélyedjünk, utánajárjunk a releváns tényeknek és az eltérő véleményeknek, majd mindezen megszerzett tudásunkat és értékítéleteinket más érdeklődőkkel is megoszthassuk. Mindezt kötetlen stílusban, közérthető formában, hiszen ahogy a blog neve is sugallja: a komoly témák mögött is felfedezhető a könnyedség. A DiploMaci platformot biztosít, hogy olyan cikkeket írhassunk, amelyeket mi magunk is szívesen olvasnánk. 

Tóth Hanna
DiploMaci projekttag