Üdvözlünk az MCC Karrieroldalán!

A legjobbakkal a legjobbakért!

Álláslehetőségek

Kedves leendő munkatársunk!

Szeretettel várunk az MCC csapatában, ahol munkatársainkkal nap mint nap azon dolgozunk, hogy képzéseink révén valamennyi korosztály számára fejlődési lehetőséget biztosítsunk. Az MCC képzési programjai révén az általános iskola felső tagozatába járó gyerekektől a fiatal felnőttekig bezáróan mindenki megtalálhatja a neki megfelelő és testhezálló fejlődési lehetőségeket, immár 27 helyszínen.

Munkavállalói közösségünk célja, hogy tevőlegesen közreműködjön egy tehetséges, széles látókörű, nyelveket beszélő, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező, patrióta nemzedék formálásában, és részt vegyen a magyarság számára igazodási pontként szolgáló tehetséggondozó intézmény és tudásközpont működtetésében.

Az MCC 2023 januárjától több mint 7000 diák számára biztosít lehetőséget különböző programjaiban. Célunk, hogy ezt a számot a következő években 10 000-re emeljük, és a mostani 27 helyszín mellett, további 8 városban legyünk jelen, beleértve Kárpát-medencén kívüli központokat is, térítésmentes képzést biztosítva a tehetséges magyar fiataloknak. Szakmai programjaink folyamatos fejlesztése érdekében a legjobb tanárokat és a legismertebb vendégelőadókat kérjük fel közös munkára, miközben műemlék- és ikonikus történelmi épületeket is felújítunk. Tudományos-oktatási programjainkban 2022-ben több mint 300 nemzetközileg elismert külföldi oktató, kutató tartott előadást, vagy osztotta meg gondolatait panelbeszélgetések során, és több mint 280 diákunknak volt lehetősége külföldön tapasztalatot szerezni mobilitási program, ösztöndíj vagy külföldi szakmai kirándulás keretében.

Eredményességünk alappillére munkatársaink elkötelezettsége és lehető legmagasabb szakmai színvonalú munkavégzése, amelyhez az MCC gazdasági stabilitásával, inspiráló, fiatalos légkörével és előremutató gondolkodásmódjával szilárd hátteret biztosít.

Mi, az MCC munkatársai, büszkék vagyunk arra, hogy munkánkkal közvetlenül is hozzájárulhatunk Magyarország jövőjének alakításához és hazánk pozitív nemzetközi megítéléséhez.

Csatlakozz Te is az MCC-hez, és légy részese elkötelezett, összetartó, egymást segítő közösségünknek!

Csatlakozz hozzánk, mert...

EGYEDÜLÁLLÓ INTÉZMÉNY VAGYUNK...
A Mathias Corvinus Collegium tehetséggondozás terén végzett munkája olyan érték hazai és nemzetközi szinten, amelyről szívesen mesélünk másoknak is. A kiemelkedő teljesítményhez ugyanakkor kiemelkedő csapatra van szükség. Olyanra, amelyhez tartozni nem csupán jó érzés, hanem büszkeség is.
FONTOSAK SZÁMUNKRA A MUNKATÁRSAINK
Az MCC-nél arra törekszünk, hogy munkatársaink számára a megfelelő munkakörülmények megteremtése mellett olyan pluszt adjunk, amit más munkahelyen nem kaphatnak meg, és ami a közösség élménye mellett képességeik fejlődéséhez és szellemi töltődésükhöz is hozzájárul.
NÁLUNK MINDIG TÖRTÉNIK VALAMI
Az MCC-nél számos izgalmas tudományos és kulturális eseményt szervezünk neves magyar és külföldi szakemberek, akadémikusok, közéleti szereplők, felsővezetők és állami tisztségviselők szereplésével – legyen szó könyvbemutatóról, pódiumbeszélgetésről vagy több napos konferenciáról –, amelyeken valamennyi munkatársunk számára biztosítjuk a részvételi lehetőséget.
EGYÜTT FESZTIVÁLOZHATSZ MUNKATÁRSAIDDAL ÉS HALLGATÓINKKAL
Intézményünk legnagyobb közösségépítő és kulturális eseménye a három napos MCC Feszt, ahol megjelenik minden, ami az MCC-t jellemzi: izgalmas beszélgetéseken, interaktív programokon és koncerteken vehetnek részt az oda látogatók, valamint bemutatkozik az MCC valamennyi képzési programja és számos együttműködő partnere. Mindemellett az őszi tanévnyitó esemény és az MCC Adventi rendezvénye is lehetőséget ad a munkatársak közötti együttműködés erősítésére és a személyes kapcsolatok kialakítására.
MUNKATÁRSAINK FEJLŐDÉSE KULCSFONTOSSÁGÚ SZÁMUNKRA
Széles képzési palettát kínálunk házon belül, a munkavégzéshez kapcsolódó szakmai tréningektől a nyelvtanfolyamokon át a szélesebb körben hasznosítható tréningekig. Munkatársfejlesztési és vezetőfejlesztési programunk keretében kollégáink tapasztalt trénerek vezetésével egynapos tréningeken vehetnek részt különböző témákban, amelyek a mindennapokban hasznosítható ismereteket adnak át.
TÁMOGATJUK A NYELVTANULÁST
Nyelvi képzéseink keretén belül, munkatársaink számos nyelven tanulhatnak, mindezt a munkaidő keretében akár személyesen akár online az MCC budapesti épültében és online a vidéki központokban.
KEDVEZMÉNYEKBEN RÉSZESÜLHETSZ
Munkatársaink többek között 20%-os kedvezményben részesülnek a Libri teljes bolthálózatában, illetve a libri.hu és a bookline.hu webáruházában.
FONTOS SZÁMUNKRA A TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS
Az MCC több olyan ügy mögé odaáll, amelyek diák vagy munkatársi kezdeményezésből indulnak. Rendszeresek a karitatív akciók, könyv- és adománygyűjtés, karácsonyi ajándékozás rászorulók részére, vagy véradás.

A felvételi folyamat:

Jelentkezés
A jelentkezésed beérkezését követően feldolgozzuk beküldött pályázatodat és felvesszük veled a kapcsolatot, pozitív elbírás esetén.

Állásinterjú
Ezt követően egy személyes interjúra invitálunk, ahol szeretnénk megismerni téged és ismertetjük a megpályázott pozíciót, illetve az MCC-t.

Visszajelzés
Pályázatod eredményéről minden esetben visszajelzünk.

Szándéknyilatkozat
Pozitív pályázat esetén e-mailben küldünk egy szándéknyilatkozatot, aminek az elfogadásával elindul a beléptetés.