Az MCC FIT Program tíz városban (Budapest, Beregszász, Debrecen, Kecskemét, Sepsiszentgyörgy, Székesfehérvár, Szolnok, Pécs, Miskolc, Veszprém) saját oktatási központokban valósul meg. Inspiratív, otthonos képzési helyszíneinket a legkorszerűbb oktatási bútorokkal rendeztük be. Központjaink közösségi térként is funkcionálnak, és a bennük fejlődő, munkálkodó FIT-csoportok is képükre formálják, alakítják.

Az MCC FIT sepsiszentgyörgyi régiós központja csodaszép kilátással várja a tudásra szomjas, tehetséges gyerekeket a város szívében található park felett. Oktatóközpontunk barátságos légkört teremt a nálunk tanuló gyerekeknek modern berendezésével. A tágas, jól felszerelt központ hétvégi tehetséggondozó foglalkozásaink mellett beszédközpontú angolórák, illetve közösségi programok helyszíne is.
 
A 2020 őszén felvételt nyert ötödikes csapatban a fiúk és a lányok aránya megegyező. Jó kis csapat alakult ki, hisz vannak köztük zenészek, sportolók, kézművesek, barkácsolók, kísérletezők. A gyerekek ugyan fél éve alkotnak egy csapatot, de túl vannak már egy remek csapatépítőn, karitatív akción és számos tudományterületet átölelő kurzuson is.

A sok online foglalkozás után nagy lelkesedéssel térnek be minden alkalommal a Központba. Elgondolkodtató, okos meglátásaikkal a gyerekek mindig leveszik az oktatókat a lábukról. A FIT-szombatok sokkal többet nyújtanak, mint csupán egy oktatási napot: igazi közösségi élményt adnak, ahol várják egymást a gyerekek, ahol barátságok szövődnek és erősödnek.

Régióvezető: Baróthi Johanna
Képviseletvezető: Zsigmond Laura