Dennis Prager bestselleríró, országosan sugárzott rádiós talkshow műsorvezető és a PragerU elnevezésű internetes platform társalapítója.

Dennis keresett előadó és a kábeltelevíziós hírműsorok gyakori vendége. A világ minden táján tartott már előadásokat, többek között Európában, Ázsiában, Afrikában, a Közel-Keleten és Ausztráliában. Legnépszerűbb könyvei közé tartozik a Think a Second Time, a Happiness is a Serious Problem és a Still the Best Hope: Why American Values Must Triumph. Jelenleg ötkötetes Biblia-kommentárjának a közepén tart. Az első két kötet, a Genesis: God, Creation and Destruction és az Exodus: God, Slavery and Freedom a The New York Times bestsellere lett. A harmadik kötet, a Deuteronomy 2021 őszén jelenik meg. 2019-ben Adam Carolla komikussal közösen szerepelt a No Safe Spaces című, az egyetemi szólásszabadságról szóló, nagyra értékelt dokumentumfilmben.

Nonprofit oktatási médiavállalkozása, a PragerU a világ egyik legbefolyásosabb oktatási médiaoldalává vált. Csak 2020-ban a PragerU több mint 1,5 milliárd megtekintést ért el a YouTube-on és a Facebookon. Nézőinek több mint 60%-a 35 év alatti. Dennis mellett többek között Nikki Haley, Dinesh D'Souza, Kimberly Strassel, Candace Owens, Heather MacDonald, Mike Rowe, Jason Whitlock, Jordan Peterson, Ayaan Hirsi Ali, Niall Ferguson, Stephen Harper és Ben Shapiro is a tanárok közé tartozik.