Dr. iur. Avraham Weber, LL..M, a Weber & Co. ügyvédje, aki a német és európai jogra szakosodott. 2008 óta az izraeli kormány által megbízott Társadalmi Egyenlőség Minisztériumának tanácsadója, amely külföldi kormányokkal tárgyalásokat folytat a tulajdon és a zsidó jogok visszaszolgáltatásáról.

Kettős mesterdiplomát szerzett jogászként, és 2015-ben a Justus Liebig University Giessen-ben doktorált. Az izraeli Reichamm Egyetem és a németországi Philipps Marburg Egyetem adjunktusa, valamint a CUNY Brooklyn College vendégkutatója.

Németországban folytatott egyetemi tanulmányainak, majd a német Bundestagban szerzett munkatapasztalatának köszönhetően Dr. Weber jó kapcsolatokkal és ismeretekkel rendelkezik mind az izraeli, mind a német politikai, tudományos és gazdasági körökben. 2005-től az izraeli német kereskedelmi kamara (IHK) elnökségi tagja, 2010-től pedig a cseh-izraeli kereskedelmi kamara alapító tagja. 2012-ben a Tel-Aviv-i Ügyvédi Kamara kinevezte a Cseh-Tel-Aviv ügyvédi baráti társaság elnökévé. 2020 augusztusától az EVZ alap (Emlékezet, múlt és jövő) igazgatótanácsának tagja. 2023 őszétől a CUNY Brooklyn College és az amerikai Yeshiva University adjunktus adjunktusa, a németországi JLU Giessen társult kutatója.