Eitan a Road2, egy innovatív, mesterséges intelligencia-szuperszámítógépes képességekkel rendelkező értékteremtő központ vezérigazgatója. Korábban Eitan olyan tőzsdén jegyzett vállalatoknál töltött be felsővezetői pozíciókat, mint a Kamada (NASDAQ:KMDA) üzletfejlesztési alelnöke, a PolyPid (NASDAQ:PYPD) operatív igazgatója, a Biosense Webster (a Johnson and Johnson Company) vezető operatív és üzleti tervezési pozíciója, valamint a Lumenis (NASDAQ:LUMI) több üzletfejlesztési és stratégiai szövetségesi pozíciója.
Kyiet úr kereskedelmi jogászként kezdte pályafutását, ahol több mint 13 éves tapasztalatot szerzett a hi-tech és az orvostechnikai eszközök területére szakosodott jogászként nemzetközi tranzakciók, kockázati, tőkealapok, befektetések, társasági jog, valamint fúziók és felvásárlások terén, mind egy nagy ügyvédi iroda partnereként, mind az Elbit Ltd. jogi tanácsadójaként. (NASDAQ: ELBTF) TANÁCSADÓJA.
Üzleti tevékenységével párhuzamosan az elmúlt 15 évben Eitan vezette a Friendly Angels Clubot, egy angyalbefektetési csoportot, amely számos IPO-val, M&A-vel és jelentős kockázati tőkebefektetési körrel büszkélkedhet.
Kyiet úr a Haifai Egyetemen szerzett L.L.B. diplomát, és a Haifai Egyetem Graduate School of Business School of Businessből szerzett mesterdiplomát üzleti menedzsmentből.