Olvasási idő: 2 perc

Az MCC Vezetőképző Akadémia hallgatói ismét életre szóló tapasztalatokkal gazdagodtak, ugyanis Schiffer Miklós stílustanácsadó protokoll előadásán vehettek részt. Az egy napos tréning során a fiatalok lehetőséget kaptak arra, hogy elmélyüljenek az illem és a stílus fontosságában, amelyek kulcsfontosságúak lehetnek későbbi vezetői karrierjük során.

A hallgatók egy interaktív alkalmon vehettek részt, ahol a protokoll gyakorlati alkalmazásával kapcsolatos kérdéseikre kaphattak választ. Schiffer Miklós kiemelte, hogy a protokolláris viselkedésen, a betanult szabályokon kívül fontos, hogy az ember előzékeny legyen. Az esemény rávilágított arra, hogy a stílus és protokoll ismerete nem csupán formális eseményekre korlátozódik, hanem nap mint nap segítheti a hatékony kommunikációt, a konfliktusok kezelését és a pozitív munkahelyi légkör megteremtését.

Schiffer Miklós bevezette a hallgatókat a szakterületébe, a stílusos öltözködés világába. „Az ember stílusa határozza meg, hogy mennyire értékeli magát” – hangsúlyozta a szakember. A tanácsadó szakértő nemcsak a hagyományos öltözködési szabályokat osztotta meg a diákokkal, hanem kiemelte az egyéni stílus és autenticitás fontosságát is, amely egy vezetői szerepben nélkülözhetetlen.

A vezképzős hallgatók a képzés során azt a tanulságot vonhatták le, hogy a stílus és protokollismeretek hozzájárulhatnak a sikeres vezetői pályafutás kialakításához. Az esemény nemcsak elméleti ismeretekkel, hanem a személyes fejlődés és vezetői készségek továbbfejlesztésének lehetőségével gazdagította a hallgatókat. Az MCC Vezetőképző Akadémia továbbra is elkötelezett abban, hogy hallgatóit a legmagasabb szintű vezetői kompetenciákkal lássa el, és olyan élményeket biztosítson számukra, amelyek egy életre szólnak.