Az MCC FIT Program székesfehérvári régióvezetője vagyok. Egészségtan tanári diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen szereztem, majd a Savaria Egyetemi Központ egészségfejlesztés tanár mesterképzését is elvégeztem.

Az egészségügyben dolgoztam oktatásszervezőként, valamint kórházi rehabilitációs osztályokon betegek napi rutinját tereltem az egészséges életmód irányába. Mindemellett óraadó tanárként részt vettem az egészségügyi oktatásban. Felnőttképzésben és iskolarendszerű képzésben egyaránt nagy gyakorlatot szereztem. A gyerekekkel különösen szeretek együtt dolgozni, tanárként mindig előnyben részesítem az élménypedagógia elemeit, valamint a közösségépítő csoportmunkát. A tehetséggondozás számomra azt jelenti, hogy a gyerekek ne csak a kedvenc tantárgyukban legyenek kimagaslók, hanem ezzel egyidőben legyen rálátásuk más tudományágakra is, melyekre a későbbiekben bátran támaszkodhatnak.

Szabadidőmet többnyire aktív pihenéssel töltöm, szeretek utazni, kirándulni, kerékpározni. Mindig van időm egy-egy érdekes/izgalmas könyvre. A Székesfehérvári Régióban kalandokkal és kihívásokkal teli foglalkozásokkal várom szeretettel a gyerekeket.